15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Δολοφονία στον Τσούτσουρα Ηρακλείου: Τον κατακρεούργησε, τύλιξε το άψυχο σώμα με κουβέρτες, τοποθέτησε στο κεφάλι ένα μαξιλάρι και κάθισε δίπλα του

Ημερομηνία:

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη

Αίμα παντού… Ένα σκηνικό «σφαγής»… Ένας κατακρεουργημένος άνδρας στο πάτωμα και από πάνω μία γυναίκα σχεδόν να κλαίει και να βρίσκεται σε …άλλον κόσμο. Είχε βάλει στο κεφάλι του ένα μαξιλάρι και τον είχε τυλίξει με κουβέρτες που είχαν εμποτιστεί με το αίμα του. Το δωμάτιο ήταν σαν είχε περάσει τυφώνας, ένδειξη ότι είχε προηγηθεί καυγάς και πάλη.

Μέχρι και τώρα η 44χρονη Γαλλομαροκινή επιμένει ότι ο 56χρονος σύντροφος της αυτοτραυματίστηκε μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια της, ανήμπορη να τον αποτρέψει από το αμόκ το οποίο είχε καταληφθεί.

«Είχε ψυχολογικά προβλήματα. Το είχε κάνει και στο παρελθόν» ισχυρίστηκε, αποκαλύπτοντας παράλληλα το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο φίλος της, όμως ο τόπος του υπό διερεύνηση θανάτου σε συνδυασμό με μαρτυρίες έστρεψαν εξ αρχής τις υποψίες των αστυνομικών πάνω της. Ήταν ύποπτη για ανθρωποκτονία. Ο Γάλλος σύντροφος της έφερε πολλαπλά τραύματα από ψαλίδι κυρίως στην περιοχή της καρδιάς. Το πόρισμα του ιατροδικαστή ήταν άκρως διαφωτιστικό και καταλυτικό καθώς επιβεβαίωσε τις υποψίες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου. Καθαρή ανθρωποκτονία.

Το 56χρονο θύμα μεταξύ άλλων έφερε αμυντικά τραύματα στην προσπάθεια του να προστατευθεί από τη μανία της 44χρονης φίλης του. Υπάρχει σχετικό αμυντικό τραύμα στην εξωτερική πλευρά της παλάμης του αλλά και στην περιοχή της μασχάλης. Το παζλ ολοκληρώθηκε με την εξέταση της 44χρονης, η οποία βρέθηκε να φέρει κάποιες αμυχές στο σώμα. Επιπλέον αξιολογήθηκε ο σωματότυπος της σε σχέση με τα τραύματα που εντοπίστηκαν στο 56χρονο. Αστυνομικοί εντόπισαν το ματωμένο ψαλιδάκι στο καλάθι απορριμμάτων του μπάνιου, κάτω από σωρούς χρησιμοποιημένων χαρτιών, βουτηγμένων επίσης στο αίμα.

Παρά το γεγονός ότι εκείνη επιμένει στους ισχυρισμούς της, για την Αστυνομία δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εκείνη σκότωσε τον φίλο της και αύριο πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Το ζευγάρι είχε φθάσει στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές διακοπές του στις 20 Ιουλίου και επρόκειτο να αναχωρήσουν στις 27 του μηνός. Ήδη από τις τρεις πρώτες ημέρες της διαμονής του στο ξενοδοχείο και στην περιοχή είχε γίνει αντιληπτή η προβληματική τους σχέση, όπως λένε αστυνομικές πηγές. Μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, οξύθυμη συμπεριφορά, φωνές και καυγάδες.

Ένας τέτοιος καυγάς ξέσπασε από νωρίς τη μοιραία νύχτα που συνεχίστηκε και στο δωμάτιο με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί η κατάσταση. Από τις πληροφορίες που κατάφεραν να συλλέξουν οι αστυνομικοί το προφίλ του ζευγαριού παραπέμπει σε μία <λούμπεν> κατάσταση.

Φέρεται να τους συνέδεε μία ιδιόμορφη και εν τέλει ολέθρια σχέση με πολλά ξεσπάσματα που ενδεχομένως είχαν την αφετηρία τους σε βαθύτερα αίτια.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...