Δράσεις εβδομάδες από τη συνέλευση αλληλεγγύης στη Ρόζα Νέρα

Κανένα σχόλιο

Σειρά δράσεων και γι’ αυτή την εβδομάδα αποφάσισε η συνέλευση αλληλεγγύης στη Ρόζα Νέρα:

Πέμπτη 1/10 – 18:00 στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών. Στηρίζουμε την Αντιφασιστική εκδήλωση που καλεί η ΚΕΕΡΦΑ Χανίων. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι ομιλητές: – Θ. Καμπαγιάννης, Πολιτική Αγωγή στη δίκη της ΧΑ – Σ. Ρίζος, δάσκαλος, δημοτικός σύμβουλος Ανταρσία στα Χανιά – Α. Μουσταφάογλου, ΔΣ Συλλόγου Δασκάλων – Μέλος από το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών – Μέλος της Κατάληψης Ρόζα Νέρα

– 21:00 Συνέλευση Μουσικής Αμηχανίας στα πίσω σκαλάκια της Δ. Αγοράς

"Sponsored links"

Παρασκευή 2/10 18:00 – 20:00 Παρέμβαση στα γραφεία του λογιστικού γραφείου του Π. Πετσετάκη στην οδό Μπονιαλή 11. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Κολοκοτρώνη (παρκάκι επί της οδού Αποκορώνου)

– 20:00 στο Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών. Συνέλευση για τη συνέχιση της συλλογικής κουζίνας

Σάββατο 3/10 – 11:00 Πρωινή αφισοκόλληση και μοίρασμα κειμένων. Συνάντηση στην πλατεία Δ. Αγοράς

Κυριακή 4/10 – 19:30 Στα σκαλάκια του ΚΑΜ – Μιχαήλ Αφεντούλιεφ. «Παραμύθια λαϊκά στης κάτω στράτας τα σκαλιά» από αφηγητές της πόλης μας.

Δευτέρα 5/10 – 17:00 Ανοιχτή Συνέλευση στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις