Δυναμώνει το κόμμα που θέλει να βγάλει τη Γερμανία από το ευρώ

Κανένα σχόλιο

Όταν το “αντι-ευρωπαϊκό” κόμμα έκανε την πρώτη εμφάνισή του στην πολιτική ζωή της Γερμανίας, τα παραδοσιακά κόμματα προσπάθησαν να το στριμώξουν στο περιθώριο, και να το καταγράψουν ως ένα ακραίο και φοβικό μόρφωμα, που πιθανότατα θα διαλυόταν προτού προλάβει να φτάσει στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο Συνέδριο του κόμματος της “Εναλλακτικής λύσης για τη Γερμανία” ωστόσο θα πρέπει να τους ανησύχησε, καθώς δείχνει να δυναμώνει όσο περνάει ο καιρός, και να επηρεάζει μια κρίσιμη μάζα ψηφοφόρων.

Περίπου 1.500 υποστηρικτές του κόμματος συγκεντρώθηκαν για να εκλέξουν την ηγεσία του και να εγκρίνουν τη στρατηγική, όσο και την ατζέντα που θα ακολουθήσει η νεότευκτη παράταξη το επόμενο διάστημα.

"Sponsored links"

Και τα ΜΜΕ στη Γερμανία εκτιμούν ότι όσοι υποτίμησαν το κόμμα που θέλει να βγάλει το Βερολίνο από την ευρωζώνη, έκαναν μεγάλο λάθος.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις