Δυνατά στην τριάδα που επιλέγουν οι τουρίστες η Κρήτη …όχι όμως το Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Η Κρήτη μαζί με τη Σαντορίνη και τη Μύκονο βρίσκονται στη “χρυσή” τριάδα των προορισμών που επιλέγουν οι τουρίστες για τις διακοπές τους τον Μάιο και τον Ιούνιο τα τελευταία τρία χρόνια, σύμφωνα με έρευνα της Trivago, ωστόσο από τη λίστα απουσιάζει το Ηράκλειο.

Στις προτιμήσεις των επισκεπτών συγκαταλέγονται η Ελούντα, τα Χανιά και το Ρέθυμνο αλλά από τη φετινή λίστα απουσιάζει το Ηράκλειο.

Mε βάση τα στοιχεία του INSETE Intelligence, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η χώρα που καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη λίστα των χωρών με τον υψηλότερο αριθμό τουριστών που επισκέφτηκαν την Ελλάδα αεροπορικώς τον μήνα Μάιο των δυο τελευταίων ετών. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Γερμανία, ενώ ακολουθούν Ολλανδία και Γαλλία.

"Sponsored links"

Ενδιαφέρον στη σύγκριση για τον μήνα Ιούνιο των τελευταίων δύο χρόνων, αποτελεί το ποσοστό αύξησης των τουριστών από την Πολωνία, ποσοστό που άγγιξε το 32%. Αμέσως μετά έρχεται η Ιταλία με ποσοστό αύξησης για τον Ιούνιο 2018 σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του 2017, 16 %. Ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Τσεχία με ποσοστό αύξησης 13,8% σε σχέση με τον Ιούνιο  2017.

Δημοφιλέστεροι προορισμοί

 Μάιος 2017 Μάιος 2018 Μάιος 2019

Οία Αθήνα Αθήνα

Αθήνα Φηρά Φηρά

Φηρά Καμάρι Μύκονος

Ημεροβίγλι Οία Καμάρι

Φηροστεφάνι Μύκονος Ρόδος

Καμάρι Ημεροβίγλι Καρδάμενα

"Sponsored links"

Ακρωτήρι Πλανός Τσιβίλι Κέρκυρα

Θεσσαλονίκη Άγιος Νικόλαος Ημεροβίγλι

Μύκονος Ρόδος Ελούντα

Ελούντα Κέρκυρα Οία

Ιούνιος 2017 Ιούνιος 2018 Ιούνιος 2019

Αθήνα Αθήνα Αθήνα

Πλάνος Τσιλιβί Μύκονος Φηρά

Μύκονος Φηρά Κέρκυρα

Φηρά Καμάρι Ρόδος

Οία Οία Χανιά

Λαγανάς Λαγανάς Οία

Ημεροβίγλι Ρόδος Ημεροβίγλι

Καμάρι Ημεροβίγλι Μύκονος

Σιδάρι Πλάνος Τσιλιβί Φηροστεφάνι

Ελούντα Κέρκυρα Ρέθυμνο

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις