Δυο Βραβεία σε Πανελλήνιο διαγωνισμό μαθητικών ταινιών απέσπασε το Γυμνάσιο Αλικιανού

Κανένα σχόλιο

Δυο βραβεία, το Β΄ Βραβείο ταινίας ντοκιμαντέρ και το Βραβείο Πρωτότυπης Μουσικής,  απέσπασε το ντοκιμαντέρ «Με την Καρδιά μου» του Γυμνασίου Αλικιανού του Δήμου Πλατανιά Χανίων  στον 2ο  Πανελλήνιο  Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους, « Filmmakers2018, οι μαθητές κινηματογραφούν… ». Στο διαγωνισμό συμμετέχουν μαθητές  Γυμνασίων και  Λυκείων, δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, όλης της επικράτειας και διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄  Αθήνας, μέσω της Υπευθύνου των Πολιτιστικών Θεμάτων.

Το ντοκιμαντέρ «Με την Καρδιά μου»  δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της δράσης Αληθινές Ιστορίες  / Crete EducationDocumentary Project του εκπαιδευτικού προγράμματος cineΜαθήματα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

"Sponsored links"

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, η Εκπαιδευτική Δράση cineΜαθήματα και οι άλλες δράσεις του :

  • Έχουν την υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων
  • Τελούν  υπό την Αιγίδα των υπουργείων Παιδείας και Πολιτισμού
  • Συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το  Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
  • Συνδιοργανώνονται με του δήμους Χανίων και Πλατανιά

Τα cineΜαθήματα 2017 υλοποιήθηκαν με την χορηγία των  εταιρειών SYNKA, ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ και ΠΛΑΙΣΙΟ

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις