Δωρεάν εξετάσεις τεστ Παπανικολάου σε όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης στο Πλαίσιο της Εβδομάδας Ανοιχτής Πρόσβασης σε Τεστ Παπανικολάου, ενημερώνει ότι από τις 24 – 31 Ιανουαρίου 2011 κάθε ενδιαφερόμενη πολίτης μπορεί να πραγματοποιήσει δωρεάν και χωρίς ραντεβού κυτταρολογική εξέταση τραχηλικού επιχρίσματος (τεστ Παπανικολάου) στα Γυναικολογικά Εξωτερικά Ιατρεία των Μαιευτικών – Γυναικολογικών Κλινικών των ακόλουθων νοσοκομείων:

  • Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ)
  • Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Βενιζέλειο-Πανάνειο
  • Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Αγ. Γεώργιος»
  • Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου
  • Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Η παραπάνω ενέργεια πραγματοποιείται σε συνεννόηση και συνεργασία με τα νοσοκομεία της Κρήτης, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα πρόληψης του Καρκίνου της Μήτρας στην κατεύθυνση της σταθερής προσήλωσης του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην ανάπτυξη δράσεων πρόληψης και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει ουσιαστικό περιεχόμενο αλλά και ισχυρό συμβολικό χαρακτήρα και πραγματώνεται τρείς εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον Καρκίνο, το οποίο βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για την έναρξη υλοποίησης του και περιλαμβάνει πολύπλευρες παρεμβάσεις πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης.

"Sponsored links"

Στα : Υγεια

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις