20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

“Δύναμη Ελλήνων”: Ιωάννης Μεταξάς και φοίνικας της 21ης Απριλίου στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και… πανικός στο Twitter!

Ημερομηνία:

Με το… αριστερό -και όχι ως… πολιτικό πρόσημο- ξεκίνησε η επικοινωνιακή καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, αφού συνοδεύτηκε από μια γκάφα ολκής! Κι αυτό διότι ο Ιωάννης Μεταξάς αλλά και ο φοίνικας της 21ης Απριλίου «εμφανίστηκαν» στο πρώτο τηλεοπτικό σποτ για την επερχόμενη ευρω-μάχη με την ονομασία μάλιστα “Δύναμη Ελλήνων”.

Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, 10.05.2019, λίγο μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης μάχης στην Βουλή. Μια μάχη η οποία ξεκίνησε με την πρόταση μομφής της ΝΔ εναντίον του Παύλο Πολάκη, την οποία ο πρωθυπουργός μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση, η οποία τελικά «πέρασε» με 153 «ναι», μεταξύ αυτών και του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννη Σαρίδη.

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έκαναν ένα… βήμα πίσω όσον αφορά στην ένταση, αφού η χθεσινή τους αντιπαράθεση δεν θύμιζε σε τίποτα την «κολασμένη» μάχη τους δυο μέρες πριν.

Όλα αυτά μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, όμως, αφού λίγο μετά βγήκε στην δημοσιότητα το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, με την… γκάφα της χρονιάς!

Κι αυτό διότι μεταξύ άλλων σπουδαίων προσωπικοτήτων της χώρας, εμφανίζεται και ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς, με το «σποτ» να… κατεβαίνει με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά χάρη στο ίντερνετ να «διασώζεται» και να… κυκλοφορεί.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ