Δύο εκπληκτικές φωτογραφίες από την καταιγίδα σε Χανιά και Ρέθυμνο

Κανένα σχόλιο

Μία καταπληκτική φωτογραφία από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών στα Χανιά ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο χρήστης της φωτογραφικής υπηρεσίας 500px.com MiTh Photography.

Στη φωτογραφία φαίνεται η θάλασσα στο Κουμ Καπί, και στο βάθος η Πύλη της Άμμου και ο Φάρος καθώς ένας κεραυνός σπάει μέσα στη θάλασσα. Ο τίτλος της φωτογραφίας “Light Into the Storm”, είναι ταιριαστός.

Εξίσου όμορφη η φωτογραφία από τον χρήστη της φωτογραφικής υπηρεσίας flickr.com Theofilos Papadopoulos με τον τίτλο “Tonight”. Πρόκειται για μία νυκτερινή φωτογραφία κατά τη διάρκεια της καταιγίδας. Είναι χωρισμένη σε τρία επίπεδα: άμμος, θάλασσα και ουρανός τα οποία ενώνονται από το φως και τις διχάλες του κεραυνού.

"Sponsored links"

Θαυμάστε τις:

Untitled MiTh Photography – “Light Into the Storm”,
15813810317_bde59749e7_k Theofilos Papadopoulos – “Tonight”

 

 

 

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις