Δύο εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι προσχώρησαν στη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση ότι οι εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Χανίων της δημοτικής παράταξης “Δήμος Ενεργών Πολιτών” του Τάσου Βάμβουκα και της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος” του Γ. Σαρρή, οι Δημήτρης  Λεβεντάκης και Κατερίνα Βουτετάκη, κατεβαίνουν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Χανίων.

Η Κατερίνα Βουτετάκη είχε παραιτηθεί από τη θέση της γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων τον Οκτώβρη του 2016 καταγγέλοντας με αυτό τον τρόπο, για το έλλειμμα «πολιτικής βούλησης της δημοτικής αρχής για πολλούς τομείς και κυρίως αυτούς της κοινωνικής πολιτικής».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λεβεντάκης είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον Οκτώβρη του 2017 από τον Δήμο Ενεργό Πολιτών με αφορμή το θέμα της ανακατασκευής των ηλεκτρομηχανολογικών  εγκαταστάσεων του Πολυκέντρου Σούδας και τις παραλείψεις και λάθη που έχουν γίνει.

"Sponsored links"

Είχε τότε σημειώσει: «Αποχωρώ από την ομάδα του κ. Δημάρχου και γίνομαι ανεξάρτητος γιατί δεν υπάρχει προστασία. Θα ψηφίζω πλέον κατά συνείδηση».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις