Δώδεκα χρόνια στην πρώην ταμία του πρώην Δήμου Νεάπολης για την υπεξαίρεση του 1.200.000 ευρώ

Κανένα σχόλιο

Μειώθηκε η ποινή σε 12 χρόνια για την πρώην ταμία του Δήμου Νεάπολης που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 18 χρόνια

Στo Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης στο Ηράκλειο διεξήχθη σήμερα η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση της υπεξαίρεσης των 1,2  εκατομμυρίων ευρώ από την ταμία του πρώην Δήμου Νεάπολης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2011 και αφορούσε το ταμειακό έλλειμμα που εμφανίστηκε στο δήμο, ύψους  1.208.000 ευρώ, από τα οποία η πρώην ταμίας έχει παραδεχθεί την υπεξαίρεση των 237.000 ευρώ.

"Sponsored links"

Η ταμίας είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 18 χρόνια φυλάκισης. Είναι ελεύθερη εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, με περιοριστικούς όρους και μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που άσκησε, αφού έγινε δεκτή σχετική αίτηση αποφυλάκισής της.

anatolh.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις