Δ. Βίτσας: Είμαστε στην ώρα της διαπραγμάτευσης με ενεργές τις κόκκινες γραμμές μας

Κανένα σχόλιο

“Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης έχουμε κάνει ο,τι είναι δυνατόν πολιτικά και ανθρώπινα για να υπάρξει μια συμφωνία, έχουμε σεβαστεί την υπογραφή που έχουμε βάλει στις 20 Φλεβάρη, έχουμε πληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας, αλλά δεν έχει υπάρξει αντίστοιχη ανταπόκριση από την άλλη πλευρά”, σημείωσε, μιλώντας στο Κόκκινο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις.

Και πρόσθεσε: “Σημασία έχει ο στόχος, ο οποίος είναι  να επιτευχθεί μια συμφωνία που θα δώσει τη δυνατότητα να απελευθερωθεί η  ρευστότητα στην εσωτερική αγορά και θα διαμορφώσει τις συνθήκες, ώστε να πάμε σε μια πιο ολοκληρωμένη συμφωνία, ώστε να εφαρμοστεί  το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και να αλλάξει η ζωή των ανθρώπων”.

Ο Δημήτρης Βίτσας αναφέρθηκε στα σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν ήδη δρομολογηθεί, αλλά και στα επόμενα βήματα:

"Sponsored links"

“Είμαστε ασφαλείς ως προς τα εργασιακά, ο ΕΝΦΙΑ όπως έχουμε πει θα καταργηθεί και θα γίνει ο φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Επίσης, έχει μεγάλη σημασία η αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου, ώστε να καταστεί ενεργή, είναι μεγάλο πρόβλημα ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της δημόσιας περιουσίας είναι ανενεργό , άρα ούτε ξεπούλημα θα υπάρξει. Θα πρέπει να βάλουμε μπροστά διαδικασίες της κοινωνικής οικονομίας, ώστε να υπάρξει κοινωνική επενδυτική οικονομία”.

left.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις