Δ. Βαρνάβας: “Στους ειδικευόμενους γιατρούς της υπόθεσης Ακουμιανάκη το δικαστήριο έδειξε πρωτοφανή αγριότητα, για τον Γ. Παπακωνσταντίνου πρωτοφανή επιείκια”

Κανένα σχόλιο

Αιχμές κατά της απόφασης του Ειδικού Δικαστηρίου για την ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου αφήνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ), Δημήτρης Βαρνάβας. Συγκεκριμένα καλεί τα μέλη του δικαστηρίου να υποβληθούν σε οφθαλμολογική εξέταση και μάλιστα με επείγον παραπεμπτικό.

«Μήπως η  εγχώρια δικαιοσύνη θα έπρεπε να παραπεμφθεί επειγόντως σε οφθαλμίατρο για διακρίβωση της οπτικής της οξύτητας;» διερωτάται ο Δημήτρης Βαρνάβας με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα που διατηρεί.

Καλεί στη συνέχεια τους δικαστές να αντιπαραβάλουν την απόφασή τους με εκείνη που εξέδωσαν πρόσφατα συνάδελφοί τους εις βάρος δύο ειδικευόμενων γιατρών του νοσοκομείου Ρεθύμνου για το μοιραίο περιστατικό με τη 16χρονη Στέλλα την άνοιξη του 2011.

"Sponsored links"

«Για τους ειδικευόμενους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου το δικαστήριο επέδειξε πρωτοφανή αγριότητα, μη αποδεχόμενο ούτε καν την προσμέτρηση της αμφιβολίας υπέρ των κατηγορουμένων» σημειώνει και προσθέτει για τη δίκη Παπακωνσταντίνου: «κατά τη γνώμη 5 μελών του Δικαστηρίου, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της έδρας, ο κατηγορούμενος έπρεπε να αθωωθεί για τη νόθευση εγγράφου λόγω αμφιβολιών!»

Κατόπιν επικαλείται δήλωση της εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία η δίκη «… ευτέλισε τον ελληνικό λαό και κόστισε σε αυτόν πολλά εκατομμύρια ευρώ» προσθέτοντας ότι οι δικαστές «έβγαλαν λάδι τον άνθρωπο που – σύμφωνα με την αποδοχή του δικαστηρίου – έβαλε το χέρι του και παραποίησε στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ». Υπογραμμίζει τέλος ότι η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου χαρακτηρίστηκε από μερίδα του τύπου ως «απόφαση ντροπή».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις