Δ. Καζάκης: Να πούμε «όχι» στους εκβιασμούς | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Εδώ και τρεις μήνες βλέπουμε συνεχείς πιέσεις των δανειστών προς τη χώρα, προκειμένου να στραγγαλίσουν τη χώρα… Η κυβέρνηση με την υποχωρητικότητά της, ενθαρρύνει τις πιέσεις. Έπρεπε να έχει κάνει από την αρχή “στάση πληρωμών”, δήλωσε στον Κρήτη 101.5 FM ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο κ. Καζάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση οφείλει έρθει σε ρήξη με όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά συμφέροντα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διεξαγωγής δημοψηφίσματος ή και πρόωρων εκλογών.

Ο Δ. Καζάκης θα περιοδεύσει στην Κρήτη με πρώτο του σταθμό τα Χανιά, μέσα στο Μάιο.

"Sponsored links"Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις