Δ. Φραγκάκης: “Βάζω τα δυνατά μου για να ανταποδώσω στον τόπο μου, τα Χανιά, όσα εκείνος μου προσφέρει”

Κανένα σχόλιο

Με δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Δημήτρης Φραγκάκης αναφέρει σχετικά με την υποψηφιότητά του:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να είμαι Υποψήφιος Βουλευτής Χανίων. Θα βάλω τα δυνατά μου να ανταποκριθώ στην ευθύνη και στις προσδοκίες των πολιτών για να καταφέρουμε όλοι μαζί την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχουμε ανάγκη.

Θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις Εθνικές εκλογές. Με την ενεργό συμμετοχή μου στην πολιτική θέλω να εκπροσωπήσω και την δική μου γενιά αλλά και τους νεότερους και τους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπολίτες μας που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την κρίση. Βάζω τα δυνατά μου για να δούμε καλύτερες μέρες εμείς και τα παιδιά μας, για να έχουν μία καλύτερη ζωή οι νεότερες γενιές και οι ηλικιωμένοι μας. Βάζω τα δυνατά μου για να ανταποδώσω στον τόπο μου, τα Χανιά, όσα εκείνος μου προσφέρει.

"Sponsored links"

Στις επερχόμενες εκλογές βάζουμε όλοι μαζί τα δυνατά μας για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Για να αποκτήσουν τα Χανιά όσα πραγματικά τους αξίζουν. Πιστεύω στις δυνατότητες του τόπου μας και των ανθρώπων του και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις