Είδες η ΔΕΗ; Βάζει δικηγορικά γραφεία να κυνηγούν πολίτες στα Χανιά με μικρά χρέη εν μέσω επιδημίας κορωνοϊού!

Κανένα σχόλιο

Απίστευτες καταγγελίες φθάνουν στην εφημερίδα μας που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για το τι είδους κοινωνία είναι αυτή που ζούμε…

Η ΔΕΗ, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και όχι κάποιος αιμοσταγής ιδιώτης, βάζει δικηγορικά γραφεία να απειλούν πελάτες με δικαστήρια εφόσον δεν πληρώσουν άμεσα τα ποσά που χρωστούν.

Να σημειώσουμε ότι η καταγγελία που έχουμε λάβει δεν αφορά κάποιο μεγάλο ποσό ενώ το χρέος δημιουργήθηκε μόλις πριν λίγους μήνες, με τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό. Το ποσό που χρωστά δεν ξεπερνά τα 1.200 ευρώ. Ως τότε ο πελάτης δε χρωστούσε ευρώ. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο πολίτης αμφισβητεί το ποσό το οποίο χρεώθηκε καταλογίζοντας πρόβλημα στον μετρητή.

"Sponsored links"

Όλα αυτά συμβαίνουν εν μέσω της κρίσης που έχει δημιουργήσει η επιδημία του κορωνοϊού με τις επαγγελματικές δραστηριότητες να έχουν παύσει και να μην υπάρχουν έσοδα για μία μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας. Όμως, ενώ η οικονομία έχει παγώσει, οι υποχρεώσεις τρέχουν. Και η ΔΕΗ, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ζητά την καταβολή των χρημάτων, ακόμη και με την πίεση των δικηγορικών γραφείων, ενώ η κυβέρνηση καλεί τους πολίτες να “μένουν σπίτι”.

Ενίοτε κόβει και το ρεύμα, όπως στην περίπτωση της μητέρας με τα τρία παιδιά που η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείο κατάφερε την επανασύνδεσή του.

Άραγε, το δημόσιο συμφέρον τι προτάσσει; Αν η ΔΕΗ λειτουργούσε πράγματι ως μία εταιρεία που προασπίζει το δημόσιο συμφέρον τι θα έπρεπε να κάνει;

Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις για να μη δούμε τραγωδίες να εξελίσσονται λόγω της αναλγησίας της εταιρείας.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις