Είναι γεγονός, ο Σημίτης αφού κατάστρεψε το ΠΑΣΟΚ «έκλεψε» και το kinal.gr

Κανένα σχόλιο

Στην προσωπική ιστοσελίδα του Κώστα Σημίτη (simitis.eu) ανακατευθύνεται ο χρήστης που θα προσπαθήσει να μπει στη ιστοσελίδα kinal.gr, όπως παρατήρησαν χρήστες στα social media.

Βέβαια, το… γνήσιο url του Κινήματος Αλλαγής είναι το kinimaallagis.gr, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να είναι κατοχυρωμένη και η διεύθυνση kinal.gr.

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι.. στη Χαριλάου Τρικούπη δεν ανανέωσαν το σχετικό domain και έτσι οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, όπως γράφει το altsantiri, άδραξαν την ευκαιρία και έκαναν ανακατεύθυνση στη σελίδα του Κώστα Σημίτη που κάνει αναφορά στο έργο του και παρουσιάζει το βιογραφικό του.

"Sponsored links"

Πάντως και οι δύο ιστοσελίδες -και μετά τα σχετικά δημοσιεύματα, φαίνεται να έχουν πρόβλημα και να είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας και under construction…

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις