23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

«Είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας»: Θρίλερ με την υπόθεση Βαλυράκη – Τι καταγγέλλει η γυναίκα του

Ημερομηνία:

«Είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας», καταγγέλλει για τον θάνατο του συζύγου της Σήφη Βαλυράκη, η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, επικαλούμενη στοιχεία σχετικά με εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στο δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο του πρώην υπουργού.

Σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, η γυναίκα του εκλιπόντος πρώην υπουργού, γνωστή ζωγράφος Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη φέρεται να υποστηρίζει: «Οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική Αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας».

Η ίδια φέρεται να τονίζει ότι τα επαγγελματικά σκάφη στην περιοχή είναι πολύ λίγα και πολύ λιγότερα ήταν αυτά που βρίσκονταν στη θάλασσα κατά τον χρόνο του συμβάντος.

«Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη», καταλήγει στην επιστολή της η Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην αριστερή πλάγια τραχηλική χώρα και στο λαιμό, αποτελούν την αιτία του θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη, όπως δήλωσε σήμερα ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας.

Ανέφερε, επίσης, ότι οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν από θλον και τέμνον όργανο, που ένα τέτοιο είναι η προπέλα του σκάφους και επειδή αυτό το γεγονός αυτό συνέβη μέσα στη θάλασσα συνεπακόλουθό του ήταν ο πνιγμός.

Ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε ο πρώην υπουργός να είχε υποστεί κάποιο καρδιακό πρόβλημα ούτε κάποιο λιποθυμικό επεισόδιο.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...