22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Επιστολή: Είναι σε εξέλιξη η άλωση της χώρας μας από αλλοδαπούς και η συρρίκνωση των δικαιωμάτων του λαού μας

Ημερομηνία:

Του Κανάκη Γερωνυμάκη

Κύριε Διευθυντά,

Πολλοί θέλουνε να ωραιοποιήσουνε την πλημμύρα των αλλοδαπών στον τόπο μας. Οι κυβερνήσεις μας υπακούουνε στις έξωθεν κατευθηντηρίους οδηγίες που στοχεύουνε στην εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων, μα αυτές εν μέρει, ακουμπούνε σε ξένες υποδείξεις οι κυβερνήσεις. Από τον λαό, οι μεγαλύτεροι θυμούνται την ευταξία που είχαμε κατά την δεκαετία του 1980. Οι νεότεροι ας ρωτήσουνε και ας διαβάσουν να μάθουνε. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός, τότε που εξελισότανε και ο τουρισμός, όπως εδιάβασα σε εφημερίδα της εποχής, έκανε τη σκέψη να δώσει εντολή στους χωροφύλακες να κρατούνε τα πιστόλια τους κατά τρόπο που να μη φαίνονται, για να φαίνεται ότι στη χώρα μας υπάρχει πλήρης ασφάλεια.

Δυστυχώς όμως επακολούθησε η δεκαετία του 1990 και εισβάλανε παράνομε στην χώρα μας, από τα 4 σημεία του ορίζοντα τυχοδιώκτες, σωστοί άνθρωποι, μα και λήσταρχοι και αποβράσματα της κοινωνίας τους, και Τζιχαντήδες και Ταλιμπάν, και μαφιόζοι. Κατά τα μέσα της δεκαετίας του 1990 βρέθηκα στην Αθήνα και είδα τους αστυνομικούς να κρατούνε τα πολυβολάκια, μέχρι και με το δάχτυλο στη σκανδάλη είδα αστυνομικούς. Μα πριν της εισβολής εκοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα το καλοκαίρι χωρίς υποψία. Τώρα επρομηθευτήκαμε κλειδαριές ασφαλείας και κατά περίπτωση έχομε και όπλα τώρα δίπλα στο κρεβάτι μας. Πριν σπάνια εγίνονταν ληστείες. Τώρα γίνονται κάθε βράδυ, μα και την μέρα και γίνονται τώρα κανιβαλικά. Για να καταστήσουνε ανίκανο να αντιδράσει τον ληστευόμενο, τον τραυματίζουνε βαριά συχνά και θανάσιμα. Αυξήσανε οι ξένοι τις ληστείες, τα εγκλήματα, τις αρπαγές τσαντών και πορτοφολιών, τις παραχαράξεις, την κυκλοφορία των ναρκωτικών, την ανασφάλεια, την πορνεία και την εκμετάλλευση παιδιών και γυναικών. Το χειρότερο είναι ότι κόλλησε εις βάρος του ελληνικού λαού αγιάτρευτο κακό. Κανείς τους δεν σκοπεύει να ξαναπάει στον τόπο του. ήδη έχει γίνει αρκετή εθνονόθευση από αλλόφυλους και αλλόθρησκους, μα το μεγάλο αυτό κακό είναι σε εξέλιξη. Ήδη το 1/5 των κατοίκων της Ελλάδος είναι αλλοδαποί, μα ταχτικά μας αποβιβάζονται με καΐκια και καταφτάνουνε από την ξηρά. Μα γεννοβολούνε οι ευρισκόμενοι εδώ σαν κουνέλια. Μα πολλοί Έλληνες φεύγουνε στο εξωτερικό και παράλληλα έχομε οι Έλληνες επικίνδυνη υπογεννητικότητα. Με αυτά τα δεδομένα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι στις επόμενες δεκαετίες θα γίνομε μειονότητα οι Έλληνες στην Ελλάδα. Οι ξένοι θα αυξηθούνε, οι αλλοδαπές κατηγορίες να νομιμοποιηθούνε, θα αποχτήσουνε πολιτικά δικαιώματα και θα κάμουνε αραβικό κόμμα, αλβανικό κόμμα, ίσως και ισλαμικό κόμμα. Όπως συνεχίζεται η καταστροφή όταν θα είναι αρκετά πολλοί ξένοι, η Ελλάδα θα χάσει ακόμα και την εθνική της υπόσταση. Αν η κυβέρνηση δεν θα αντιδράσει αποτελεσματικά, να κλείσει τα θαλάσσια και της ξηράς τα σύνορα για κάθε παράνομο, να βάλει σκούπα στους παράνομους που είναι τώρα στη χώρα, να διώξει τον κάθε αλλοδαπό που έκανε σοβαρό παράπτωμα στην Ελλάδα, επέρχεται εθνική καταστροφή.

Η κυβέρνηση αν θέλει να κυβερνήσει με εθνική συνείδηση, δεν πρέπει να υπακούει σε διεθνείς συνθήκες. Πρέπει να υπακούσει στις εθνικές ανάγκες και να λάβει υπόψη της τις συνθήκες που επικρατούνε στην Ελλάδα.

Ο Ηρόδοτος έλεγε τον πέμπτο αιώνα π. Χ. «Η έννοια του Έθνους προσδιορίζεται ως το σύνολο των ανθρώπων που έχουν κοινή καταγωγή, κοινή γλώσσα, κοινή θρησκεία, κοινά ήθη και έθιμα και κοινή παράδοση…» Εμείς τι κοινό έχομε με τους αλλοδαπούς μας; Έχουνε περιοριστεί τα δικά μας δικαιώματα, από τότε που εισβάλανε στον τόπο μας. Η κυβέρνηση πρέπει να επιδιώξει αποσυμφόρηση να φύγουνε μερικοί σε άλλες χώρες και για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση δεν πρέπει να κάνει όλη την Ελλάδα όπως άφησαν και γίνανε τα νησιά του Αιγαίου. Για να περιμαζευτεί η εγκληματικότητα που προέκυψε άμα ήρθανε οι παράνομοι εισβολείς, είναι απαραίτητο να αυξηθεί πάρα πολύ η δύναμη της αστυνομίας, να πυκνώσουνε πάρα πολύ τα περίπολα και οι έλεγχοι, και να εφαρμόζονται οι νόμοι. Τα πρόσθετα έξοδα που θα προκύψουνε για πληρωμές μισθών θα καλυφθούνε από τις ληστείες και από τα εγκλήματα που θα αποτραπούνε, από την αυξημένη αστυνομική παρουσία.

Τα ΜΜΕ έχουνε εθνική υποχρέωση να γράφουνε τα πράγματα όπως είναι. Ο απλός πολίτης βλέπει ότι η χώρα μας οδηγείται στην καταστροφή, πιο καλά το βλέπουνε τα ΜΜΕ μα δεν τολμούνε να το αναφέρουνε διότι παρεμβάλλονται εμπόδια από εσωτερικές και εξωτερικές σκοπιμότητες. Ποτέ δεν θα ξαναδούμε την ευταξία που είχαμε πριν από τους παράνομους εισβολείς διότι ποτέ δεν θα τους ξεφορτωθούμε αυτούς στους οποίους οφείλεται η εγκληματικότητα.
Ας συγκριθεί η ευταξία που έχομε τώρα με την ευταξία που είχαμε πριν από την εισαγόμενη εγκληματικότητα. Αν οι κυβερνήσεις δεν συγκινούνται πρέπει να ενδιαφερθεί ο λαός, για να σώσει τη χώρα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...