“Είναι πολύ ψηλά και πολύ καλά”: Οι Χανιώτες του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων στα Ιμαλάια

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζουν την πορεία τους στη ψηλότερη οροσειρά του κόσμου στα Ιμαλάια 12 θαρραλέοι ορειβάτες του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων, χαιρετούν τους φίλους τους στέλνωντας ένα σύντομο κείμενο και μια φωτογραφία:

 

ΝΕΠΑΛ, υψόμετρο 5.416 m., πέρασμα στο διάσελο Thorong La, στην οροσειρά των Ιμαλαίων!

"Sponsored links"

Η δωδεκαμελής ομάδα του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων συνεχίζει με επιτυχία την πεζοπορική αποστολή της στην ψηλότερη οροσειρά του κόσμου στα Ιμαλάϊα, στο μακρινό Νεπάλ.

Είναι όλοι τους καλά και στέλνουν χαιρετίσματα…”

ΝΕΠΑΛ 2014

Η Άννα Καλλέργη στο Island Peak των Ιμαλαϊων

Πάντως, πριν από τους Χανιώτες ορειβάτες, στο ίδιο σημείο είχε βρε

θεί και η Άννα Καλέργη του Ορειβατικού Συλλόγου Ηρακλείου. Μάλιστα, διηγήθηκε τις εμπειρίες της σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στα εντευκτήρια του Συλλόγου.

Η Κρητικιά ολοκλήρωσε την ανάβαση του Island Peak των Ιμαλαϊων φτάνοντας σε υψόμετρο 6.189. H τολμηρή Άννα Καλλέργη πραγματοποίησε μία 25ήμερη διαδρομή στα Ιμαλάϊα τον περασμένο Απρίλιο, σε υψόμετρο πάνω από 5.200 μέτρα.

Η διαδρομή οδηγεί στους δημοφιλείς προορισμούς των λιμνών Gokyo, Gokyo Ri, τη διάσχιση των Ιμαλαϊων στο Renjo La Pass, στο Chola Pass, στην κατασκήνωση βάσης του Everest and στο Kala Patthar (όλα αυτά πάνω από τα 5.200μ), σε μια κοντινή άποψη του Everest και στο σκαρφάλωμα στην Island Peak, γνωστή και ως Imja Tse (6.189μ), νότια του Everest.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις