Είχε αναρτήσει φωτό με 45άρι πιστόλι και βίντεο «γάμα τον κωλότουρκο»

Κανένα σχόλιο

Μπορεί η ίδια να ζήτησε επανειλημμένα δημόσια συγνώμη γράφοντας στο Twitter της ότι δεν έχει «καμία ανάμειξη με τα πολιτικά» αλλά οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβαζε λίγες μέρες πριν δείχνουν το αντίθετο, ενώ η πρώτη της απάντηση στα αρνητικά σχόλια δεν θύμιζε καθόλου «συγνώμη».
Ειδικότερα, την 18 Ιουλίου, η αποκλεισμένη πλέον από τους Ολυμπιακούς Αγώνες Βούλα Παπαχρήστου είχε ανεβάσει στο Twitter της τη φωτογραφία ενός πιστολιού στο οποίο είχε πάνω χαραγμένη τη φράση «Μολών Λαβέ».
Ενώ την Κυριακή 22 Ιουλίου είχε ανεβάσει στο λογαριασμό της ένα βίντεο με τον εύγλωττο τίτλο «γάμα τον κωλότουρκο» το οποίο δείχνει μια αερομαχία ελληνικού μαχητικού με τουρκικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Δευτέρα 23 Ιουλίου, την επόμενη του μοιραίου Tweet για τους αφρικανούς και τα κουνούπια, έγραψε στο λογαριασμό της με καθόλου απολογητικό ύφος:

Έτσι είμαι εγώ.ΓΕΛΑΩ! Δέν είμαι CD ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ!!! ΚΙ αν κάνω λάθη ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ..REPLAY! Συνεχίζω μπροστά ,ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ PLAY!!! 🙂

"Sponsored links"

Ένώ το επίμαχο tweet της δεν είχε περάσει απαρατήρητο με κάποιους followers να την εγκαλούν και να ζητούν από την ίδια μέρα τον αποκλεισμό της…

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις