ΕΒΕΧ: Δεν είναι δεσμευτικό το νέο ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων για αλλαγή του ωραρίου καταστημάτων, αλλά και τις σφοδρές και πολλές αντιδράσεις εμπόρων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης συγκάλεσε εχθές Δευτέρα 13/1/2020 σύσκεψη του Εμπορικού Τμήματος του Φορέα, στην οποία συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Τοπολιανάκης.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται ότι:

Μετά από εκτενή συζήτηση επί του θέματος, ως Επιμελητήριο Χανίων οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το προτεινόμενο για τρεις μήνες ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο ΔΕΝ είναι δεσμευτικό, αλλά προαιρετικό. Ο κάθε έμπορος μπορεί να κρίνει ποιο ωράριο τον εξυπηρετεί καλύτερα να ακολουθήσει (το παλιό ή το νέο) μέσα στο πλαίσιο του νόμου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις