Εγκληματική ηλιθιότητα: Ερασιτέχνης συλλέκτης έκλεψε 8 από τα 40 αποτυπώματα των 5,2 εκατομμύριων ετών στην Κίσσαμο

Κανένα σχόλιο

Η είδηση δημοσιεύτηκε στο sadentrepese.blogspot.gr και αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν όρια στην ηλιθιότητα. Κάποιοι, μετά τη δημοσίευση της είδησης περί εύρεσης αποτυπωμάτων ηλικίων 5,3 εκ. ετών στην Κίσσαμο, θεώρησαν σκόπιμο να “συλλέξουν” κάποια από αυτά προκαλώντας τεράστιες ζημιές.

Διαβάστε τι αναφέρεται:

Είναι απο τις λίγες ειδήσεις που με λύπησαν αφάνταστα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνουμε πρώτο θέμα παγκοσμίως πάλι… αλλά απο την ανάποδη πλευρά τώρα.

"Sponsored links"

Πάντως κάνω τον σταυρό μου που όλοι αυτοί οι άσχετοι και ανίδεοι δεν προξένησαν μεγαλύτερη ζημιά. Ερασιτέχνες δίχως ίχνος σεβασμού, πήγαν να καταστρέψουν τα αποτυπώματα των 5.3 εκατομμυρίων χρόνων, που βρέθηκαν στην περιοχή μας. Ευτυχώς δεν κατάφεραν να κανουν μεγάλη ζημιά, αλλά και μόνο με την ιδέα οτι κάποιος θέλει για σουβενίρ μια επιστημονική ανακάλυψη με γεμίζει με θλίψη. Που θα τα βάλει, πως θα τα παρουσιάζει ή που θα τα πουλήσει όταν τα ευρήματα αυτά είναι μοναδικά και έχουν και “αποτύπωμα”.

DSC_1832

Θεωρώ δίχως να είμαι ο ειδικός οτι ο συλλέκτης είναι ένας ανεγκέφαλος που προσπάθησε να κάνει την πλάκα του και να ικανοποιήσει την συλλεκτική μανία του.

Ευτυχώς οι κάμερες γράφουν και ας ελπίσουμε οτι θα φιλοτιμηθεί να γυρίσει πίσω τα 8 αποτυπώματα που κατάφερε να πάρει απο τα 40 που υπήρχαν, πριν τον πιάσουν.

Κρίμα και άδικο με αυτήν την καταστρεπτική μανία μας… κρίμα για μας, για τον τόπο, για την επιστημονική κοινότητα, για τα παιδιά μας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today