Εγκρίθηκε ποσό 10 εκ. ευρώ για την οδική ασφάλεια του ΒΟΑΚ

Κανένα σχόλιο

Το πρακτικό της δημοπρασίας (κατακύρωση) του έργου «Βραχυπρόθεσμες επεμβάσεις για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας του ΒΟΑΚ» προϋπολογισμού 10 εκ. ευρώ έγκρινε στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης που συνεδρίασε υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρίας Λιονή.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που είχε ανακοινώσει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και αφορά στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας στον ΒΟΑΚ.

Το έργο προβλέπει την κατασκευή αντιολισθητικού τάπητα συνολικού μήκους 28 χιλιομέτρων στο τμήμα του ΒΟΑΚ Ηράκλειο-Χανιά. Επίσης θα εκτελεστούν εργασίες καθαρισμού, κλαδοκοπών, αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας και πινακίδων σήμανσης.

"Sponsored links"

Η σύμβαση για την έναρξη των εργασιών θα υπογραφεί σε ένα μήνα περίπου, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διοικητικών διαδικασιών. Επίσης από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη γίνονται ενέργειες για την εξασφάλιση των απαιτούμενων κονδυλίων προκειμένου να αναβαθμιστεί ο ΒΟΑΚ σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μήκος του για την κατασκευή νέων αντιολισθητικών ταπήτων, αντικατάσταση στηθαίων, πινακίδων κλπ.

Παράλληλα το διάστημα αυτό, με άλλη εργολαβία προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ, εκτελούνται όμοιες εργασίες συντήρησης στο τμήμα της εθνικής οδού Παχιά Άμμος- Σητεία.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις