21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

«Εγώ κοινώνησα, βλέπετε να έχω κορωνοϊό;», έλεγε ο Μητροπολίτης Θεόκλητος που κόλλησε τελικά

Ημερομηνία:

Θετικός στον κορωνοϊό SARS-CoV-2 διαγνώστηκε ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης ο κ. Θεόκλητος παρουσίασε συμπτώματα ίωσης στις 30 Οκτωβρίου και υπεβλήθη στο τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

«Κατόπιν τούτου ο Σεβασμιώτατος παραμένει σε καραντίνα καθώς οι ιατροί του τον συνεβούλευσαν και φυσικά τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς ο Ε.Ο.Δ.Υ. ορίζει για τον κορονοϊό, θα παραμείνουν κλειστά επί δεκατετραήμερο, προς αποφυγή διασποράς του ιού», αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης καλώντας τους πιστούς «να προσέχετε τους εαυτούς σας, να φοράμε μάσκα εντός και εκτός των Ιερών Ναών άπαντες και ο Μητροπολίτης μας παρακαλεί όλους να προσεύχεσθε υπέρ αυτού, όπως και εκείνος δέεται υπέρ υμών».

Πρόκειται για τον μητροπολίτη που στο πρώτο κύμα της πανδημίας και μετά την καραντίνα φώναζε έλεγε «κοινώνησα και κοινωνώ τον κόσμο, βλέπετε να έχω κορονοϊό;». Παράλληλα, επέκρινε την κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στην Εκκλησία τον καιρό της πανδημίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...