ΕΕΚΕ: Αυτό που είπε πραγματικα το ΣΤΕ είναι ένα μεγάλο ΌΧΙ στις κλειστές παραλίες!

Κανένα σχόλιο

Μετά από προσφυγή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, το Ε’ τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έβαλε τέλος στην κατάληψη των παραλιών από καθίσματα, ομπρέλες, ξαπλώστρες, αναψυκτήρια, θαλάσσια ποδήλατα κλπ.

Συγκεκριμένα με την 646/2015 απόφασή του βάζει προσωρινή φραγή στη δυνατότητα των παράκτιων Δήμων να εκμεταλλεύονται τις παραλίες αποκομίζοντας οικονομικά οφέλη από την εκμετάλλευση αυτή σε βάρος των λουόμενων.

Η απόφαση μιλά για το αυτονόητο, δηλαδή για τη δημόσια κτήση και χρήση των παραλιών και είναι προσωρινή μια που το θέμα λόγω της σοβαρότητας παραπέμφθηκε στην ενισχυμένη 7μελή σύνθεση του ΣτΕ.

"Sponsored links"

Όλοι εμείς οι καταναλωτές που καλούμαστε να χρυσοπληρώνουμε (όσοι μπορούμε) τη δυνατότητα για λίγη δροσιά στη διάρκεια των ζεστών καλοκαιριών και που απαιτούμε την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες της χώρας μας, χαιρετίζουμε την προσωρινή αυτή απόφαση του ΣτΕ και αξιώνουμε και η οριστική απόφαση να είναι ευθυγραμμισμένη με το κοινό περί δικαίου αίσθημα

Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις