Εθελοντές πήγαν νερά σε αποκλεισμένες οικογένειες σε Ορθούνι και Λαγγό – Στεγνοκαθαριστήριο θα πλύνει τα ρούχα τους

Κανένα σχόλιο

Οι ανάγκες σε πολλά χωριά των Χανίων παραμένουν μεγάλες αφού ο αποκλεισμός τους συνεχίζεται μετα την μεγάλη κακοκαιρία.

Κάποιες από τις περιοχές που δέχθηκαν βαρυά πλήγματα είναι και το Ορθούνι και ο Λαγγός του Δήμου Πλατανιά.

Εθελοντές έσπευσαν εκεί με νερά ενώ τα ρούχα οικογενειών θα πλυθούν από στεγνοκαθαριστήριο.

"Sponsored links"

Σε σχετική ανακοίνωση της ομάδας εθελοντών “Συνάνθρωπος” αναφέρονται τα εξής:

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο Δημαρχείο του Πλατανιά , συναντηθήκαμε όλες οι εθελοντικές ομάδες, έπειτα από κάλεσμα του Δήμου Πλατανιά, και δηλώσαμε την διαθεσιμότητά μας, ώστε όλοι μαζί , να  προσφέρουμε  τις υπηρεσίες μας, μαζί με τις υπηρεσίες του Δήμου , της Περιφέρειας και τους Αιρετούς του Δήμου Πλατανιά.

Πρόθεση της Ομάδας μας  να βοηθήσουμε ,και να συνδράμομε άμεσα στις πληγείσες περιοχές και σε όποιους έχουν ανάγκη

Ανταποκρινόμενοι λοιπόν σε αυτό το κάλεσμα συστάθηκε άμεσα Ομάδα Εθελοντών από την Ομάδα Στήριξης “ΣυνΆνθρωπος” όπου μετέβησαν στις περιοχές “Ορθούνι”  και “Λαγγός” με την συνοδεία του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Ορθουνίου κ. Κώστα Κατσουλάκη.

Επισκεφτήκαμε οκτώ οικογένειες όπου παρείχαμε τα αναγκαία για την διαβίωση τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία «Νερά Κρήτης» στα Χανιά  για την δωρεάν διάθεση 200 φιαλών νερού καθώς και τους εθελοντές μας για την άμεση παρέμβαση και διαθεσιμότητα.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το στεγνοκαθαριστήριο 5asec στα Χανιά όπου θα παραλάβει τον ιματισμό των οικογενειών για πλύση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις