Ειδικός ψυκτικός θάλαμος στην Κρήτη για τη φύλαξη των εμβολίων

Κανένα σχόλιο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο στρατηγικός σχεδιασμός για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοιού. Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα, πολιτεία και φαρμακευτικοί σύλλογοι βρίσκονται σε … ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας προκειμένου να ετοιμαστεί ο μηχανισμός για τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να φτάσει στην Κρήτη, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο ειδικός ψυκτικός θάλαμος στον οποίο θα φυλάσσονται τα εμβόλια σε θερμοκρασίες κάτω από τους 70 βαθμούς Κελσίου.

«Πρόκειται για έναν ψυκτικό θάλαμο στον οποίο θα φυλάσσονται τα εμβόλια και στη συνέχεια θα γίνεται η διανομή τους σε όλη την Κρήτη. Ένας τέτοιος θάλαμος θα φτάσει στην Κρήτη και θα καλύψει τις ανάγκες του συνόλου του νησιού», επεσήμανε στην Αντιγόνη Ανδρεάκη το μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας φαρμακοποιών Γιάννης Τσικανδηλάκης.

"Sponsored links"

Ο κ. Τσικανδηλάκης συνέστησε υπομονή, σημειώνοντας πως ο εμβολιαστικός μηχανισμός χρειάζεται οργάνωση για μία πρωτόγνωρη διαδικασία που όμοιά της δεν έχει υλοποιηθεί ξανά τόσο σε επίπεδο χώρας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Πρέπει να κάνουμε υπομονή για να οργανωθεί ο μηχανισμός των εμβολιασμών», σημείωσε ο κ.Τσικανδηλάκης προσθέτοντας πως «χρειάζονται προσεκτικά βήματα για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα μετά την έναρξη των εμβολιασμών. Φαίνεται σε κάθε περίπτωση πως ο Ιανουάριος θα είναι κομβικός για την αφετηρία των εμβολιασμών».

creta24.gr 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις