Εισβολή Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφικό γραφείο για πλειστηριασμούς: ” Ολοι οι συμβολαιογράφοι έχετε προειδοποιηθεί, θα έρθουν χειρότερα” | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν, λίγο μετά τις 10:00, σε συμβολαιογραφείο στην οδό Θεμιστοκλέους 42 και προκάλεσαν φθορές σε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές. Στην ανάρτηση της ομάδας στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου indymedia, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η παρέμβαση έγινε επειδή το συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο πλειστηριάζει πρώτες κατοικίες για λογαριασμό τράπεζας.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα, μόλις μπήκαν στο γραφείο, χωρίστηκαν σε υποομάδες και μπήκαν σε όλες τις αίθουσες. Ένας εξ αυτών, μαζί με τον «καμεραμάν», κατευθύνθηκαν στο γραφείο όπου βρισκόταν η συμβολαιογράφος.

«Ξέρουμε πως φοβάσαι και πως θες να αλλάξεις όνομα και διεύθυνση. Σου συνιστούμε να το κάνεις. Ολοι οι συμβολαιογράφοι έχετε προειδοποιηθεί, θα έρθουν χειρότερα. Σου μιλάω πολύ ήρεμα τώρα, αλλά αν συμμετάσχεις σε άλλο πλειστηριασμό, θα μιλήσουμε πολύ διαφορετικά», είπε μεταξύ άλλων στη συμβολαιογράφο Ουρανία Καϋμενάκη, ενώ την ίδια στιγμή τα υπόλοιπα μέλη κατέστρεφαν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (υπολογιστές, εκτυπωτές) ρίχνοντας αλατόνερο.

"Sponsored links"

Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις