Εκατοντάδες πολίτες στη συναυλία στην Αρχαία Ελιά των Βουβών | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 στον χώρο της Αρχαίας Ελιάς των Βουβών του Δήμου Πλατανιά η συναυλία της Ελένης και της Σουζάνας Βουγιουκλή. Εκατοντάδες κόσμου απόλαυσαν για περίπου 2 ώρες τις αδερφές Βουγιουκλή σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε όλη την Μεσόγειο. Όσοι βρέθηκαν στις Βούβες “ταξίδεψαν” στην Μεσόγειο με τραγούδια και μελωδίες στο μαγευτικό και επιβλητικό περιβάλλον της Αρχαιότερης Ελιάς του κόσμου.

Ανοίγοντας την βραδιά ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδρακης αφού καλωσόρισε κοινό και καλλιτέχνες αναφέρθηκε στο καλοκαιρινό  πολιτιστικό ταξίδι του Δήμου Πλατανιά που ολοκληρώνεται και φέτος μέσα από περίπου 40 εκδηλώσεις σε χωριά του Δήμου σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και στο πλαίσιο των  δράσεων Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019, 9ο Φεστιβάλ “Γη Πολιτισμός Τουρισμός” και Σινεμά στις Πλατείες.

"Sponsored links"

Ένα σπονδυλωτό πρόγραμμα που υλοποιεί ο Δήμος τα τελευταία χρόνια με στόχο να βρεθεί σε κάθε χωριό του. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κύριος Μαλανδράκης στην εκδήλωση της βραδιάς αναφερόμενος τόσο στην καλλιτεχνική αξία των αδερφών Βουγιουκλή όσο και στην ίδια την βραδιά στον χώρο της Ελιάς των Βουβών, ως την απαρχή ενός κύκλου τέτοιων εκδηλώσεων σε τοπόσημο του Δήμου.

Σημειώνουμε ότι το πρόγραμμα Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Πλατανιά 2019 ολοκληρώνεται το διήμερο 15 και 16 Σεπτεμβρίου με την κεντρική εκδήλωση του 9ου Φεστιβάλ “Γη Πολιτισμός Τουρισμός” στην Πλατεία του Πλατανιά με δράσεις γύρω από τον κύκλο του κρασιού.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις