Εκδήλωση για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία στο Δήμο Αποκορώνου

Κανένα σχόλιο

Το Κέντρο Στήριξης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο) ν. Χανίων, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αποκορώνου, διοργανώνει παρουσίαση και συζήτηση που αφορά την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία αλλά και παρουσίαση καλών πρακτικών.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28/2/2020 και ώρα 18.00-20.00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Βρυσών, στο Δήμο Αποκορώνου.

Θα συζητήσουμε θέματα που αφορούν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο 4430/2016 για την Κ.ΑΛ.Ο ως μια διέξοδο για εργασία με τρόπο που να σέβεται τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τις επόμενες γενιές.

"Sponsored links"

Η Κ.ΑΛ.Ο αποτελεί μια υπαρκτή επιλογή και για τον καταναλωτή καθώς εξασφαλίζει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής αξίας και ποιότητας σεβόμενα το περιβάλλον και τις εργασιακές σχέσεις.

Τέλος, θα παρουσιαστεί παράδειγμα καλής πρακτικής από ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. που δραστηριοποιείται στο νησί μας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις