Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στο Ε’ ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με την ευκαιρία του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία» ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Χανίων (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) συνεχίζει τις εκδηλώσεις του και την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013, διοργάνωσε εκδήλωση στο Ε’ ΚΑΠΗ της Σπλάντζιας.
Στην εκδήλωση ο κος Αναγνωστόπουλος Ζαχάρης έδειξε στις νεότερες γενιές πως έφτιαχναν παλαιοτέρα τα παπούτσια τα οποία ονόμαζαν «λαλίνια» .
Επίσης παρουσιάστηκε πως έφτιαχναν παλαιότερα τον «χόντρο» και πολλά άλλα παράγωγα του σιταριού με μυλόπετρα.

Οι κυρίες , μέλη του ΚΑΠΗ είχαν φτιάξει δεκάδες παραδοσιακές συνταγές με πρώτη ύλη το σιτάρι ενώ οι εργαζόμενες στο ΚΑΠΗ υπό την καθοδήγηση της Δήμητρας Βασιλαντωνάκη μαγείρεψαν με μεγάλη επιτυχία και προσέφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους «χόντρο με χοχλιούς ».

Στο τέλος της εκδήλωσης τραγούδησε η χορωδία του ΚΑΠΗ .

"Sponsored links"

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Χρύσα Χαριτάκη ” Ο Δήμος Χανίων μέσω των 11 Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) ή καλύτερα ” Κεντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης ” όπως έχουν μετεξελιχθεί μέσω των προγραμμάτων “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” και των ποικίλων δράσεων που οργανώνει όπως οι “Σχολές Τρίτης Ηλικίας”, προσπαθεί μέσα σε αυτή την βαθύτατη οικονομική κρίση οι ηλικιωμένοι να διατηρούν ένα ικανοποιητικό επίπεδο υγείας και μια καλή ποιότητα ζωής και δίνει τη μάχη καθημερινά να απασχολούνται με δραστηριότητες , να ψυχαγωγούνται και να μην νοιώθουν μοναξιά»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις