Εκδήλωση για την Παλαιστίνη με παρουσίαση εκθεμάτων, δρώμενου και ποιημάτων από μαθητών σχολείων των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Παλαιστίνη και το λαό της, που εδώ και δεκαετίες δοκιμάζεται στερούμενος την γη του, διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απρίλη 2019 στις 7.30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, θα περιλαμβάνει την παρουσίαση εκθεμάτων, δρώμενου και ποιημάτων από μαθητές σχολείων των Χανίων, που συμμετείχαν στην δράση που ανέπτυξε η Επιτροπή Ειρήνης των Χανίων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, που γίνεται στο πλαίσιο Πανελλαδικής δράσης της ΕΕΔΥΕ για την Παλαιστίνη, θα βραβευτούν όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

"Sponsored links"

Ομιλία θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος  της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων Μανώλης Παπαδομανωλάκης.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις