Εκδήλωση ΚΕΕΡΦΑ στο διαδίκτυο: «STOP στον ιό του ρατσισμού! – Εκκενώστε ΤΩΡΑ τα camps!»

Κανένα σχόλιο

Eκδήλωση της  ΚΕΕΡΦΑ διοργανώνεται σήμερα Πέμπτη στις 5μμ στο διαδίκτυο με Live μετάδοση από τη σελίδα στο FB με συμμετοχή:

Γιώργος Τσιάκαλος, πανεπιστημιακός, Θράσος Αβραάμ, δημοσιογράφος Λέσβος, Δέσποινα Σπανούδη,”κείμενο υπογραφών εκκενώστε τα καμπ”, Kώστας Καταραχιάς, γιατρός- πρόεδρος Σωματείου εργαζόμενων νοσοκομείου Αγιος Σάββας, Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, Τζαβέντ Ασλάμ, Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος “η Ενότητα”, Τζοχόβα, επιτροπές προσφύγων από τα καμπ.

Η εκδήλωση έχει τίτλο: «STOP στον ιό του ρατσισμού! – Εκκενώστε ΤΩΡΑ τα camps!»

"Sponsored links"

Για ερωτήσεις στείλτε μήνυμα στη σελίδα.

Η εκδήλωση στο FB ΕΔΩ.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις