Εκδήλωση ΚΚΕ στα Χανιά με θέμα τις εξελίξεις στον τομέα της Ενέργειας και προβολή ντοκιμαντέρ για τον Λευτέρη Ηλιάκη

Κανένα σχόλιο

Η Τομεακή Οργάνωση Ν. Χανίων του ΚΚΕ, διοργανώνει την Παρασκευή 23 Ιούνη και ώρα 20:30 εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις, τις εξελίξεις στον τομέα της Ενέργειας και την πρόταση του ΚΚΕ, στο Πολιτιστικό Χώρο του Συλλόγου Γυναικών στο Μάλεμε (πλάι της εκκλησίας).

Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του Π.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ.

Μετά την ομιλία θα προβληθεί απόσπασμα από το Ντοκιμαντέρ που γυρίζεται στην Αγγλία για τη ζωή και την αγωνιστική δράση του συντρόφου και συναγωνιστή Λευτέρη Ηλιάκη, ο οποίος απεβίωσε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.

"Sponsored links"

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today