Εκδήλωση με τον Δ.Μπουραντά απο την “Κοινωνία Αξιών” στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, η ‘’Κοινωνία Αξιών’’ διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση με θέμα: “Στρατηγική ανασυγκρότησης: Για μια Ελλάδα που αξίζει στους Έλληνες”.

Όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση “σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία με τους πολίτες του νομού, η κατάθεση της στρατηγικής του κόμματος για την ανασυγκρότηση της χώρας, και ανταλλαγή απόψεων.

Θα μιλήσουν:

"Sponsored links"

Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Δ. Μπουραντάς, καθηγητής και συγγραφέας

Ο Συντονιστής πολιτικής και θέσεων κ. Σ. Φενέκος, αξιωματικός Π.Ν. ε.α.

Σας περιμένουμε, ελπίζοντας ότι και σεις, όπως όλοι εμείς στην “κοινωνία αξιών”, ασπάζεστε τη ρήση του Πλάτωνα: “Μία από τις τιμωρίες σου αν δεν ασχολείσαι με την πολιτική (με τα κοινά), είναι να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου”.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις