Εκδήλωση τιμής και μνήμης, στο Μνημείο Κερίτη, για τους εκτελεσθέντες

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Πλατανιά προσκαλεί την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. στο Μνημείο Κερίτη στον Αλικιανό, στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους εκτελεσθέντες κατοίκους της περιοχής στο πλαίσιο των κεντρικών εκδηλώσεων του Δήμου Πλατανιά για την 78η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10:00 π.μ Έναρξη τελετής

"Sponsored links"

· Επιμνημόσυνη Δέηση

· Προσκλητήριο Πεσόντων

· Κατάθεση στεφάνων

· Ενός λεπτού σιγή στην Μνήμη των Πεσόντων

· Εθνικοί Ύμνοι

· Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη

· Ομιλία για τα γεγονότα της εποχής-στην περιοχή-από την Φιλόλογο Καθηγήτρια του Γενικού Λυκείου Αλικιανού, κα Ανδρονίκη Κοκοτσάκη

  • Τέλος τελετής

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις