Εκδήλωση τιμής και μνήμης της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ στον Αναβο Καντάνου Σελίνου

Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του παραρτήματος Χανίων της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ), στον Αναβο Σελίνου Χανίων για το συντριπτικό χτύπημα που έδωσαν οι δυνάμεις του τακτικού και εφεδρικού ΕΛΑΣ ενάντια στους φασίστες Γερμανούς.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γιώργος Κουμάκης μέλος του Δ.Σ παραρτήματος Χανίων ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, χαιρετισμό απεύθυνε ο Γιώργος Γεωργιλάκης εκ μέρος του Δ.Σ πολιτιστικού συλλόγου Φλωρίων.

Το ιστορικό της μάχης ανάγνωσε ο Νεκτάριος Μπομπολάκης, πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Παλαιών Ρουμάτων.

"Sponsored links"

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Μπάμπης Πετράκης πρόεδρος του παρατήματος Χανίων ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, κατάθεση στεφάνων έκαναν, εκ μέρος του ΚΚΕ ο Γιάννης Μπομπολάκης, ο μοναδικός επιζών της μάχης Γιάννης Παρδαλάκης εκ μέρους της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ο Τάκης Παπαδάκης, η Λαϊκή βιβλιοθήκη Παλαιών Ρουμάτων, ο σύλλογος γυναικών Παλαιών Ρουμάτων, η Ενωτική Ομοσπονδία αγροτικών Συλλόγων νομού Χανίων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Καντάνου Σελίνου Αντώνης Περάκης, απόγονοι μαχητών και άλλοι.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις