Εκδηλώσεις για παιδιά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων καλεί τα παιδιά να λάβουν μέρος σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, στο χώρο των Παιδικών Βιβλιοθηκών Δημοτικού Κήπου και Σούδας.

Αναλυτικά:

Α) “Το συναίσθημα του φόβου”

"Sponsored links"

Θέατρο – παιδαγωγικό πρόγραμμα με θέμα: “Το συναίσθημα του φόβου”, στην Παιδική Βιβλιοθήκη Σούδας, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 11.00.

Μέσα από το παιχνίδι και την τέχνη της γραφής τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία με βιωματικό τρόπο να εκφράσουν, να παίξουν και να αντιμετωπίσουν κάποιους από τους φόβους τους.

Σας περιμένουμε να παίξουμε με τους φόβους μας και να τους διώξουμε μακριά…

Με την Έλενα Γεωργιάδου, θεατρολόγο & εκπ. Παιγνιοθεραπεύτρια.

Β) «Κόκκινη κλωστή δεμένη, μες στα δέντρα μπερδεμένη…»

Στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου Χανίων, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, στις 19.30, ελάτε να πούμε παραμύθια κάτω απ’ τα δέντρα.

Με τη Ρούλα Τατσοπούλου, θεατρολόγο – Υπάλληλο της Βιβλιοθήκης.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις