Ρέθυμνο: Εκπαιδευτικός βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Κανένα σχόλιο

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για μια εκπαιδευτικό η οποία προσφάτως είχε συμμετάσχει σε συνεδρίαση διδασκόντων σχολικής μονάδας.

Σύμφωνα με το rethnea.gr ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνης Λάμπρος Καρβούνης, ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ μόλις γνωστοποιήθηκε το θετικό κρούσμα του ιού, και καθ’ υπόδειξη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας σε κατ’ οίκον περιορισμό τίθενται εκτός από την ίδια την εκπαιδευτικό, δύο ακόμη συνάδελφοί της με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή, για προληπτικούς λόγους.

Το σχολείο στο οποίο εντοπίστηκε το θετικό κρούσμα θα απολυμανθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο από τη δημοτική αρχή και θα επαναλειτουργήσει κανονικά από τη Δευτέρα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις