22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Ελάτε όταν έχετε πρόβλημα”: Έλληνας φοιτητής που ταξίδεψε Ιταλία καταγγέλει σκανδαλώδη έλλειψη μέτρων από το Υπουργείο Υγείας

Ημερομηνία:

Ελλιπή έως σκανδαλώδη χαρακτηρίζει τα μέτρα του υπουργείου Υγείας για την πρόληψη του κορωνοϊού, αναγνώστης του «Π».

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, βρέθηκε στο Μιλάνο την 21η Φεβρουαρίου την ημέρα της έξαρσης. Στη συνέχεια ταξίδεψε σε Τορίνο και Ρώμη, ενώ αύριο αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, καθώς ανησύχησε λόγω του ιού, επικοινώνησε με το νοσοκομείο της Πάτρας, για να ακολουθήσει συγκεκριμένες οδηγίες πριν συναντήσει την οικογένειά του.

Όπως σημειώνει, του είπαν ότι οι έλεγχοι θα γίνουν στην πύλη εισόδου στη χώρα, δηλαδή στο αεροδρόμιο.

«Ελάτε όταν …έχετε συμπτώματα»

Σε νέα επικοινωνία με το υπουργείο Υγείας και αφού τους εξήγησε το ταξιδιωτικό του ιστορικό, ο αναγνώστης καταγγέλλει ότι άκουσε με έκπληξη τον υπεύθυνο να του λέει ότι κανείς δεν θα τον σταματήσει στο αεροδρόμιο και να πάει στο νοσοκομείο αν παρουσιάσει συμπτώματα τις επόμενες ημέρες.

Εύλογα λοιπόν προκύπτει το ερώτημα τι ακριβώς αναμένεται να προλάβουν οι έλεγχοι στα αεροδρόμια, αν άνθρωποι που έχουν επισκεφθεί επικίνδυνες περιοχές δεν εξετάζονται διεξοδικά.

«Δηλαδή, αν έχω ήδη τον ιό, να τον κολλήσω στα παιδιά μου, τη γυναίκα μου, τους φίλους μου και σε όποιον έλθω σε επαφή και μετά βλέπουμε!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Άδικο έχει;

*Τα στοιχεία του καταγγέλλοντος βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...