27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ελέγχονται οι αστυνομικοί που είχαν πει στην Τοπαλούδη όταν είχε καταγγείλλει βιασμό: «Αν βρεις το βίντεο να το φέρεις»

Ημερομηνία:

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ελέγχονται οι αστυνομικοί στους οποίους κατήγγειλε η άτυχη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη το βιασμό της και την βιντεοσκόπησή του το 2017 και όπως φαίνεται δεν την πίστεψαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, ο αστυνομικός, στη Ρόδο, όπου η 21χρονη φοιτήτρια απευθύνθηκε για να καταγγείλει το βιασμό, τη μαγνητοσκόπησή του και τον εκβιασμό από τους δράστες, φέρεται να είπε «Άμα βρεις το βίντεο» να το φέρεις και σε μας να το δούμε».

«Αντί να κάνει τη δουλειά του, έβαλε την Ελένη να κάνει τον αστυνομικό» δήλωσε στη Real News, ο θείος της κοπέλας και δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Γκιουγκής.

Την ίδια στιγμή, όπως ο ίδιος αναφέρει, το προφίλ της Ελένης στο Facebook κρύβει σημαντικά στοιχεία για την αποτρόπαια πράξη του βιασμού της και δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν συνομιλίες της με τους βιαστές της.

«Περιμένουμε να ανοίξει το Facebook της Ελένης. Εκεί αναμένεται να αποκαλυφθούν πιθανές συνομιλίες με τους δράστες σε ό,τι αφορά στο γεγονός και στη βιντεοσκόπησή του. Αυτά πιθανότατα έχουν αποτυπωθεί στο Facebook» καταλήγει ο κ. Γκιουγκής.

Τους τρεις δράστες του βιασμού έχει κατονομάσει στην Αστυνομία η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, Κούλα Τοπαλούδη, ενώ ο πατέρας της Γιάννης από την πρώτη στιγμή μιλούσε για «συγκάλυψη» από την Αστυνομία.

«Η κόρη μου ήθελε να τους ξεσκεπάσει, αλλά δεν την άφησαν κάποιοι να το καταγγείλει. Την απέτρεψαν. Αν αυτοί που ήταν στο αστυνομικό τμήμα γνώριζαν κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις ή κάτι άλλο, δεν το ξέρω. Πιστεύω όμως ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την κόρη μου»  είπε ο κ. Τοπαλούδης.

reader.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την...

Κρήτη: Μοναξιά, άγχος και θλίψη βιώνουν οι Κρητικοί – Μεγαλύτερο πρόβλημα στην ενδοχώρα

Οι αγχώδεις διαταραχές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας πάρα...

Ανατροπές στο Airbnb φέρνει το τέλος επιτηδεύματος

Σε αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας των εταιρειών διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας...

INKA: Το Πάσχα του 2024 θα είναι ακριβότερο κατά 6% σε σχέση με πέρυσι

Το Πάσχα του 2024 θα κοστίσει 355,88. Δηλαδή το Πάσχα του...