Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες Χανίων: Παράλογη η παράταση των μετρών περιορισμού – Έχουν βάλει στο στόχαστρο την περιοχή μας – Να αντιδράσουν οι φορείς – Μηχανοκίνητη πορεία τη Δευτέρα

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή τους οι “Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες Χανίων”, με αφορμή την απόφαση για παράτηση των μέτρων για τα Χανιά ζητά από τους φορείς του νομού να εκφράσουν την οργή τους για αυτό που ως οργάνωση αναγνωρίζουν ως στοχοποίηση της περιοχής μας. Επ’ αφορμή αυτού καλούν και τους πολίτες να συμμετάσχουν σε μηχανοκίνητη πορεία τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα από τον Κόμβο Μουρνιών.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Από τις 25/8/2020, με πρόσχημα τα μέτρα για τον κόβιντ 19 ξεκίνησε και συνεχίζεται εντελώς ατεκμηρίωτα και αδικαιολόγητα  στην περιφερειακή ενότητα Χανίων και σε μερικές ακόμα περιοχές ένα πρωτοφανές λοκ ντάουν- ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

"Sponsored links"

Με απέραντη οργή και αγανάκτηση οι πολίτες της περιοχής μάθαμε χθες ότι η ασύδοτη, ανεξέλεγκτη και προκλητικά αυθαιρετούσα κυβερνητική επιτροπή των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών, αποφασίζει και διατάσσει ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΆ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ, NEA ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΩΣ ΤΕΛΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ, μετά λέει από  (ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!!!) «εισήγηση της εθνικής επιτροπής δημόσιας υγείας έναντι covid 19”!!!

Επειδή ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΑΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΑΠΌ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ,

Ζητάμε από όλους τους πάσης φύσεως φορείς της τοπικής μας κοινωνίας, θεωρούμε αυτονόητο βασικό χρέος τους και ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να ορθώσουμε κάθε φορέας χωριστά μα και όλοι μαζί συντονισμένα,

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΊΑΣ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΥΠΟΠΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΚΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

Επίσης θεωρούμε χρέος όλων των φορέων και πολιτών την συμμετοχή στην νέα μετά την μεγαλειώδη προηγούμενη, μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για όλα αυτά από κόμβο Μουρνιών στις 6 μμ, ως πλατεία νέων καταστημάτων την Δευτέρα   21 Σεπτεμβρίου.

Οι  οργανωτές της προηγούμενης και της νέας μηχανοκίνητης πορείας διαμαρτυρίας του λαού των Χανίων,

Φρονιμακης Ιωάννης, Επιχειρηματίας

Ντουντουλάκης Κώστας, συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Ξανθουδακης Μιχάλης, Διακοσμητής

"Sponsored links"

Παπαδάκης Σταμάτης, Μουσικοσυνθετης

Παντελακης Παναγιώτης, Επιχειρηματία

Προσωρινή συντονιστική επιτροπή των Ελεύθερα σκεπτόμενων πολιτων eleutheraskeptomenoi@gmail.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις