Ελεύθερος ο άνεργος που δεν πλήρωσε διόδια: «Ο αγώνας είναι μονόδρομος και είναι ενωτικός»

Κανένα σχόλιο

Ελεύθερος αφέθηκε μετά από 12 ημέρες κράτηση, ένας 47χρονος άνεργος, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 42 ημέρες φυλάκιση επειδή δεν πλήρωσε διόδια στη διαδρομή Καλαμάτα – Αθήνα.

Ο 47χρονος είχε καταδικαστεί σε 42 ημέρες φυλάκισης και η απόφαση αφορούσε 6 ημέρες φυλάκιση για κάθε σταθμό διοδίων που αρνήθηκε να πληρώσει, ποινή εξαγοράσιμη προς 80 ευρώ ανά περίπτωση.

Σε νέα δίκη που έγινε τη Δευτέρα, συγχωνεύτηκαν οι ποινές με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί στις 12 μέρες. «Ο αγώνας είναι μονόδρομος και είναι ενωτικός», δήλωσε ο ίδιος μετά την αποφυλάκισή του.

"Sponsored links"

tvxs.gr

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today