Ελληνική Αναγέννηση: μια ραδιοφωνική συζήτηση με τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου στον kritifm1015

Κανένα σχόλιο

Aποκλειστικά στον Kriti Fm 101.5 (Κρήτη fm 101.5), o Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, συζητάει περί Ελληνικής Αναγέννησης.
Πώς η χώρα που θεμελίωσε την έννοια της Ευρώπης δίνει ένα μάθημα και στην ΕΕ και στον καπιταλισμό, εμπνέοντας ένα νέο πολιτικό και κοινωνικό ρεύμα με απρόβλεπτα αποτελέσματα για ολόκληρο τον πλανήτη.

Αυτή την Τετάρτη 08/07 στις 8 το βράδυ, στον Κρήτη FM 101,5

 

"Sponsored links"

Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, καλλιτέχνης, συγγραφέας, διευθυντής σύνταξης του αγγλόφωνου περιοδικού τέχνης και μόδας http://www.nakedbutsafe.com/ και διευθυντής σύνταξης της διαδικτυακής εφημερίδας http://www.nostimonimar.gr/, μετανάστης στο Βερολίνο από το 2009.

 

Ακούτε ζωντανά στους 101.5 για όσους βρίσκονται στα Χανιά Κρήτης και μέσω web εδώ http://kritifm1015.gr/listen-live/

–> facebook event εδώ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις