ΕΛΜΕ Χανίων: Όλοι στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Δευτέρα

Κανένα σχόλιο

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Σε σχετικό κείμενο η ΕΛΜΕ Χανίων αναφέρει:

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που καλούν ΟΛΜΕ, ΔΟΕ ΟΙΕΛΕ τη Δευτέρα 1/6/20:

"Sponsored links"

ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η κυβέρνηση, αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες του δημόσιου σχολείου, τα αιτήματα και τις προτάσεις των εκπαιδευτικών κατέθεσε με εντελώς αντιδημοκρατικό τρόπο, χωρίς διάλογο και εν μέσω πανδημίας, ένα  Πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία με βαθιά αντιεκπαιδευτικά χαρακτηριστικά, καθώς οδηγεί σε ένα σχολείο υποβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα του, βαθιά ταξικό που αγνοεί τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Για το λόγο αυτό, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων έχει προκηρύξει  διευκολυντική στάση εργασίας 18:00 – 21:00

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις