Εμβολιασμοί: Μπαράζ αναβολών σε πολλά νοσοκομεία της περιφέρειας – Ανοργανωσιά και προβλήματα στον εφοδιασμό

Κανένα σχόλιο

«Mπαράζ» αναβολών των εμβολιασμών των υγειονομικών παρατηρείται σε μια σειρά από νοσοκομεία της χώρας χωρίς το υπουργείο Υγείας να έχει ως τώρα δώσει κάποια απάντηση στο μείζον θέμα που προκύπτει, μετά και τις πρώτες καταγγελίες για τις “προσπεράσεις” υγειονομικών στο “Σωτηρία” από κυβερνητικούς παράγοντες.

Σύμφωνα με το ygeionomikoi.gr εκτός από το νοσοκομείο του Βόλου,  που ήταν γνωστό από το πρωί της παραμονής Πρωτοχρονιάς, οι εμβολιασμοί που είχαν προγραμματιστεί για τις 4 Ιανουαρίου αναβάλλονται στα Νοσοκομεία Μεσολογγίου, Τρίπολης, στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης στην Αθήνα και το Καραμανδάνειο στην Πάτρα.  Παράλληλα, σύμφωνα με μήνυμα στο twitter του Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ, αναβλήθηκε ο εμβολιασμός και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τελευταίες πληροφορίες από τοπικές ιστοσελίδες μιλούν για αναβολή των εμβολιασμών και στα Νοσοκομεία Καλαμάτας, Κυπαρισσίας, Πύργου, Αμαλιάδας και Λαμίας.

"Sponsored links"

Οι λόγοι της αναβολής των εμβολιασμών δεν έχουν γίνει γνωστοί. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα μεταφοράς των εμβολίων.

Η εξέλιξη αυτή θέτει σοβαρά ερωτήματα για το σχέδιο και την οργάνωση του εμβολιασμού από την πλευρά του υπ. Υγείας.

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις