15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Εμβολιασμός: Στη δημοσιότητα το πρώτο σποτ

Ημερομηνία:

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο σποτ για τη διαδικασία του εμβολιασμού κατά του νέου κορωνοϊού.

Με τον εμβολιασμό των υγειονομικών να συνεχίζεται, σειρά παίρνουν οι ηλικιωμένοι άνω των 85 ετών.

Το σποτ εξηγεί ποια είναι η διαδικασία καθορισμού ραντεβού για εμβολιασμό.

Προφανώς το εν λόγω βίντεο απευθύνεται αντικειμενικά στους συγγενείς των ηλικιωμένων, καθώς η διαδικασία του ραντεβού απαιτεί ψηφιακές δεξιότητες που, όπως είναι λογικό, δεν κατέχει η συντριπτική πλειοψηφία των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών.

Σχέδιο «Ελευθερία»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα για την πλατφόρμα εμβολιασμού

Στο μεταξύ, ανοίγει τη Δευτέρα η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού κατά της covid-19, καθώς από τις 20 Ιανουαρίου ξεκινά η δεύτερη φάση με τον εμβολιασμό πολιτών άνω των 85 ετών, σύμφωνα με την προτεραιοποίηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Υπολογίζεται ότι στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα θα εμβολιαστούν περισσότερα από 100.000 άτομα.

Στις 20 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του σχεδίου “Ελευθερία” με τον εμβολιασμό των υγειονομικών δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου. Επίσης, μέχρι 20 Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εμβολιασμού των φιλοξενουμένων και εργαζομένων σε οίκους ευγηρίας, μονάδες χρόνιας φροντίδας και κέντρα αποκατάστασης. Αναμένεται να εμβολιασθούν περίπου 120.000 άτομα. Μέχρι χθες, Σάββατο 9 Ιανουαρίου είχαν εμβολιασθεί με την πρώτη δόση του εμβολίου 40.163 άτομα. Στόχος είναι μέχρι το τέλος του μήνα  να εμβολιαστούν 220.000 άτομα, έχοντας εξασφαλίσει για αυτούς και τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ