Εμπορικά καταστήματα και κατοικίες, όχι ξενοδοχεία στην ΑΒΕΑ, λόγω της πανδημίας

Κανένα σχόλιο

Οριστική μορφή έχουν λάβει πλέον οι αναπροσαρμογές στο επενδυτικό πλάνο της Prodea Investments για την ανάπτυξη ακινήτων του χαρτοφυλακίου της, επενδύοντας ένα ποσό που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ.

Η επίδραση της πανδημίας στον τουρισμό και στο λιανεμπόριο ώθησε τη διοίκηση της εισηγμένης σε αλλαγές του αρχικού σχεδιασμού της, υιοθετώντας μια στάση με σαφώς μικρότερο ρίσκο.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στην επένδυση ύψους 50 εκατ. ευρώ της εταιρείας στα Χανιά πλησίον της Παλιάς Πόλης,στην Νέα Χώρα. Πρόκειται για έργο που προωθείται σε συνεργασία, μέσω κοινοπρακτικού σχήματος, με την Dimand Real Estate και την EBRD. Αρχικός στόχος ήταν η ανάπτυξη δύο ξενοδοχείων, ενώ υπό διερεύνηση ήταν και το ενδεχόμενο να προστεθούν μερικές εμπορικές χρήσεις.

"Sponsored links"

Σήμερα εγκαταλείπεται το σχέδιο για τη δημιουργία ξενοδοχείων και προκρίνεται μια μεικτή χρήση αποτελούμενη από εμπορικά καταστήματα και κατοικίες. Μάλιστα, όπως σημειώνει στην «Κ» ο κ. Καρυτινός, «κατά πάσα πιθανότητα θα απευθυνθούμε στην τοπική αγορά, κυρίως για την εκμίσθωση των ακινήτων, ενώ ενδεχομένως να πουλήσουμε και κάποια από τα διαμερίσματα. Αλλωστε τα Χανιά αντιμετωπίζουν έλλειψη κατοικιών σε σχέση με τη ζήτηση, επομένως ερχόμαστε να καλύψουμε ένα μέρος των αναγκών που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια».

kathimerini.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις