Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου: Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας – Να παραμείνει η μείωση 40% του ενοικίου έως τέλος έτους

Κανένα σχόλιο

Η κατάσταση 3 μήνες μετά το άνοιγμα των καταστημάτων παραμένει εφιαλτική για τους επιχειρηματίες. Με επιστολή του προς τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Χρήστο Σταϊκούρα και Χάρη Θεοχάρη ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου παρουσιάζει μία ζοφερή εικόνα της πραγματικότητας η οποία, εφόσον δεν αντιστραφεί, θα οδηγήσει στην απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Για τη συγκράτηση της κατάστασης ζητούν τη διατήρηση του μέτρου της μείωσης του ενοικίου κατά 40% έως το τέλος του έτους.

Διαβάστε τι αναφέρεται:

"Sponsored links"

Διανύουμε ήδη τον τρίτο μήνα από την ημέρα που επαναλειτούργησαν τα εμπορικά καταστήματα λιανικής πώλησης και τα αποτελέσματα στους τζίρους τους παραμένουν απογοητευτικά. Αν και αρκετά από τα μέτρα που ελήφθησαν από την κυβέρνηση βρίσκονται στην σωστή κατεύθυνση, βλέπουμε όμως ότι οι επιχειρήσεις αδυνατούν να ανταποκριθούν στην κάλυψη των παγίων εξόδων τους λόγω των χαμηλών τζίρων.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα δούμε σύντομα το κλείσιμο πολλών καταστημάτων και χιλιάδες ανθρώπους να μείνουν χωρίς δουλειά.

Διαπιστώσαμε ότι το μέτρο της μείωσης του ενοικίου κατά 40% βοήθησε δραστικά και άμεσα τις επιχειρήσεις να πάρουν έστω και μια μικρή ανάσα το διάστημα που πλήττονται.

Γι’ αυτό ζητάμε την παράταση του μέτρου έως το τέλος του έτους και την παράλληλη στήριξη των ιδιοκτητών των ακινήτων τα έσοδα των οποίων έχουν επίσης μειωθεί δραματικά.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις