Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος από 1 έως 15 Νοεμβρίου δεν υφίσταται

Κανένα σχόλιο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ενημερώνει τα μέλη του , συναδέλφους  εμπόρους  και το καταναλωτικό κοινό ,  ότι η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος από  1 έως 15  Νοεμβρίου  2018   δεν υφίσταται  αφού  με την υπ’ αριθμό απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων 3316/29.11.2017 στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είχε  ορίσει ως ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος  από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Συνεπάγεται επίσης ότι τα καταστήματα δεν δικαιούνται να ανοίξουν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Απαιτείται μεγάλη προσοχή γιατί  τα πρόστιμα είναι μεγάλα και άδικα.

Παρόλα αυτά  για την περίοδο αυτή θα υπάρχουν  είτε δεκαήμερο προσφορών σε όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν   είτε όπως πάντα  καλύτερες τιμές στα ταμεία των δικών μας  τοπικών  καταστημάτων. Καλούμε τους καταναλωτές να βγουν στην αγορά, να κάνουν έρευνα  και να επιλέξουν τα τοπικά καταστήματα για τις αγορές τους.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις